Heb je een uitkering, ben je woonachtig in Zeeuws Vlaanderen en heb je interesse in werk in de kassen, dan kun je je aanmelden via deze site.

Nadat je het intakeformulier ingestuurd hebt, krijg je vanzelf bericht van Tessa Musters (Jobcoach VOC). Na een uitgebreid intake gesprek wordt er, afhankelijk van je uitkeringsachtergrond, een rondleiding ingepland in de voorlichtings-en opleidingskas.

Gedurende een periode van 3 maanden, krijg je een goede indruk van het werken in  de glastuinbouw. Je leert diverse zaken, zoals dieven, knippen, oogsten in de praktijk. Daarnaast volg je interessante cursussen, zoals VCA en heftruck. Deze cursussen zijn interessant voor de glastuinbouwsector, maar ook voor andere bedrijven, wat de mogelijkheid op werk weer vergroot. Niet iedereen stroomt immers door richting de professionele glastuinbouwbedrijven. Daarnaast wordt er een cursus plantenteelt gegeven, die uiteraard voor de groene sector een mooie aanvulling is.

Natuurlijk is op dit standaardtraject een stuk maatwerk mogelijk. Misschien is je situatie anders, zodat we daar op een andere manier afspraken over kunnen maken. Wellicht heb je geen uitkering, maar wil je er door middel van een aantal weken stage achter komen of je geknipt bent voor de glastuinbouwsector. Dus heb je interesse? Vul het formulier in en je krijgt vanzelf bericht.

Voorlichtings- en Opleidingscentrum

Postbus 163, 4530 AD Terneuzen
Smitsschorreweg 9, 4554 LK Westdorpe
0115-477004
info@werkenindekas.nl