Werken in de kas

Nieuwsbrief december 2008

Hierbij willen wij u opnieuw kort maar krachtig op de hoogte brengen van de stand van zaken bij het Voorlichtings- en Opleidings Centrum (VOC) voor de glastuinbouw in Terneuzen.

6 Oktober is het VOC officieel geopend door staatssecretaris Aboutaleb en de burgemeester van Gent, de heer Termont. Momenteel is de laatste hand gelegd aan de afwerking en is het hele VOC opgeleverd.

Begin januari worden de eerste 7.000 plantjes in de kas gezet: 4.500 vierkante meter trospruimtomaten en 1.500 vierkante meter cherrytrostomaten. De bedrijfsleider en zijn assistent zijn ook begonnen aan hun opdracht om er een succes van te maken.

6 maart 2009 is er een grote Open Dag voor belangstellenden en werkgevers. Op dat moment zullen de tomaten bijna oogstklaar aan de planten hangen. Uiteraard zult u hierover uitgebreid geïnformeerd worden.

Zoals u ziet en leest gaat de groei voorspoedig . Zodra er meer bekend is omtrent de startdatum van de "commerciele" kassen of vacatures wordt u uiteraard op de hoogte gebracht.

Verder wensen wij u uiteraard prettige feestdagen en een gelukkig en gezond 2009.

Geachte heer/mevrouw,

Hartelijke groet,

WerkServicePunt Zeeuws-Vlaanderen
www.werkservicepunt.nl

www.werkenindekas.nl


realisatie: tidi.nl