Werken in de kas

Uitnodiging brancheweken agrarische sector 2010

Beste heer/mevrouw,

Jaarlijks organiseert UWV Werkbedrijf brancheweken voor diverse sectoren.

Aangezien de brancheweek van de agrarische sector de tweede week van maart plaatsvindt, bieden wij U als werkzoekende de mogelijkheid om op dinsdag 9 maart een kijkje nemen bij een voor Zeeuws Vlaanderen tamelijk nieuwe agrarische sector, namelijk de glastuinbouw.
Geachte heer/mevrouw,

Heeft u ervaring met productiewerk en bent u geïnteresseerd in een baan in een andere uitdagende sector, die volop in ontwikkeling is? Dan kunt u zich nu aanmelden voor een rondleiding in het Voorlichtings- en Opleidingscentrum, gevestigd aan de Smitsschorreweg 9 in Westdorpe.
Tijdens deze rondleiding krijgt U indruk van het werk in de kas, de sfeer in een dergelijk bedrijf en het gebied waar de kassen gevestigd zijn.

Als u interesse heeft in deze rondleiding kunt u zich aanmelden via e-mail: nathalie.pieters@uwv.nl.

Voorwaarde om te kunnen deelnemen aan de rondleiding is dat u het bijgevoegd interesseformulier VOORAF INVULT (uiterlijk 6 maart) en aan ons retourneert, ofwel per post ofwel per e-mail. Zonder ingevuld interesseformulier kunt u helaas niet deelnemen aan deze rondleiding!!

--> Interesseformulier <--

De rondleidingen vinden plaats om 9.30 uur , om 11.00 uur en om 13 uur. U kunt uw voorkeurstijdstip doorgeven. We proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden.
VOL = VOL! U krijgt per e-mail een bevestiging.

Als blijkt dat U na de rondleiding nog altijd interesse heeft om aan het werk te gaan in deze sector, dan kunnen we een intakegesprek met u inplannen, waarbij uw mogelijkheden verder besproken worden.


Vriendelijke groet,

Nelleke de Hullu & Nathalie Pieters
UWV WERKBedrijf Terneuzen

realisatie: tidi.nl