VOC is aanwezig bij de opening van de kinderboekenweek

Wethouder Co van Schaik geeft eerste tomaten af in de bibliotheek

Op 7 oktober 2009 hebben wethouder Co van Schaik, projectleider Gijs van den Berg en bedrijfsleider Denny Snel een bezoek gebracht aan de bibliotheek van Terneuzen. Er zijn 400 bakjes met cherry tomaten afgeleverd voor de kinderboekenweek, want het thema is: Aan tafel - Eten en snoepen in kinderboeken.

Tijdens het bezoek heeft de wethouder een praatje gehouden over het snoepen, wat kinderen lekker vinden. Hij heeft aangegeven dat er ook gezond gesnoept kan worden. Een oplettende leerling vroeg waarom we tomaten vast hadden. Toen werd duidelijk dat de leerlingen deze tomaten mee naar huis mogen nemen. De tomaten die de leerlingen mee nemen naar huis zijn cherry tomaten die geteelt zijn in het Voorlichtings- en Opleidingscentrum.

Door de projectleider werd aangegeven dat de leerlingen mee kunnen doen aan de prijsvraag. Met deze prijsvraag kan je een bezoek aan de kas winnen. Alles over deze prijsvraag kan je vinden bij het stukje "Prijsvraag" op de hoofdpagina. Schat met je hele klas in hoeveel kilo tomaten er dit jaar zijn geleverd. De klas die het dichtste bij zit, wint een bezoek aan de kas in het voorjaar van 2010.


Voorlichtings- en Opleidingscentrum

Postbus 163, 4530 AD Terneuzen
Smitsschorreweg 9, 4554 LK Westdorpe
0115-477004
info@werkenindekas.nl