30/08/2017 Nieuwe manier van aanmelden voor traject

Heb je interesse in de opleiding gehad, maar vond je de manier van opgeven voor het traject te omslachtig? Moest je teveel handelingen verrichten of kon je het formulier niet downloaden? Dan hebben we goed nieuws voor je!

Vanaf vandaag kan je je aanmelden voor het traject in het Voorlichtings- en Opleidingscentrum, door het inschrijfformulier direct op de site in te vullen en te versturen. Er hoeft dus niets meer te worden gedownload, geprint en met de post worden verstuurd. Daarnaast kan je het formulier ook vanaf je smartphone of tablet invullen (menu -> interesse of via onderstaande link).

Het inschrijfformulier kan worden ingevuld en je hebt de mogelijkheid om je CV erbij te uploaden. Het inschrijfformulier komt vanaf de beveiligde site bij ons terecht. Na ontvangst wordt er op korte termijn een afspraak gemaakt om de mogelijkheden van de stage te bespreken.

Het nieuwe inschrijfformulier vindt u door op de blauwe banner op de homepage te klikken, of door te klikken op onderstaande link:

 

https://www.werkenindekas.nl/interesse/

Voorlichtings- en Opleidingscentrum

Postbus 163, 4530 AD Terneuzen
Smitsschorreweg 9, 4554 LK Westdorpe
0115-477004
info@werkenindekas.nl