Nieuws

Werken in de opleidingskas: Wat houdt het in..?

Er zijn steeds meer werkzoekenden die van het Voorlichtings- en Opleidingscentrum hebben gehoord, maar wat doet het Voorlichtings- en Opleidingscentrum eigenlijk? Wat kan het Voorlichtings- en Opleidingscentrum voor werkzoekenden betekenen?

Dialyse centrum Zorgsaam krijgt laatste rondleiding van 2018

Omdat we richting het einde van het seizoen gaan, hebben we vanaf 1 oktober geen rondleidingen meer ingepland. Dit heeft te maken dat we gaan starten met de teeltwissel en de kas dan niet meer representatief is.

Aanpassingen op de website

Er zijn een aantal kleine wijzigingen aan de site gedaan:

Einde van het teeltseizoen komt dichterbij

Het einde van het teeltseizoen komt dichterbij. Vorige week hebben we "de kop" uit de plant gehaald, waardoor de plant niet meer langer wordt en er geen nieuwe trossen meer worden aangemaakt.

Eerste oogst is een feit!

Eerste oogst is een feit!

Op woensdag 28 maart is in het Voorlichtings- en Opleidingscentrum de eerste kist met trostomaten geoogst. Dit is nog maar het begin. Volgende week starten we met de eerste officiële oogstronde.

Kort overzicht over 2017

We zijn inmiddels in 2018 beland, en hebben 2017 achter ons gelaten. We blikken graag nog even terug op 2017.

31/08/2017 Artikel PZC over statushouders Gemeente Borsele

Hieronder vind u het artikel over de statushouders die vanuit de Gemeente Borsele in het Voorlichtings- en Opleidingscentrum werkzaam zijn.

30/08/2017 Nieuwe manier van aanmelden voor traject

Heb je interesse in de opleiding gehad, maar vond je de manier van opgeven voor het traject te omslachtig? Moest je teveel handelingen verrichten of kon je het formulier niet downloaden? Dan hebben we goed nieuws voor je!

30/08/2017 Kranten artikel over werkzoekenden uit Borsele

In de PZC van 29 augustus is een stuk verschenen over de vijf werkzoekenden uit de Gemeente Borsele die in het Voorlichtings- en Opleidingscentrum deelnemen aan de opleiding.

01/07/2017 De nieuwste nieuwsbrief staat online!

Voorlichtings- en Opleidingscentrum

Postbus 163, 4530 AD Terneuzen
Smitsschorreweg 9, 4554 LK Westdorpe
0115-477004
info@werkenindekas.nl